Arbeidsproductiviteit

Categorie HR & Productiviteit

Iedereen heeft teveel taken te doen en te weinig tijd. 

Je komt structureel tijd tekort. Elke dag heeft meer taken op de lijst dan je in 1 week kunt afwerken. Een gemiddelde persoon is 30% van de tijd kwijt aan omschakelen en besteedt de overige 80% van de resterende (70% aan) tijd aan ‘low-impact’ taken.

Dit kost nu €22.050 p.j.

Stel dat we hier 120 minuten per dag bezig bent met ‘low-impact’ taken met een bruto uurtarief van 35 euro. Dan kost dit je excl. licenties 22.050 euro per jaar!

Jeasy automatiseert dit vanaf €69 p.m.

Incl. licenties, excl. btw.

Je krijgt hiervoor

Inhoud template

  • Taken prioritering-systeem
  • Synchronisatie to-do list met taken systeem.
  • Review uitnodigingen voor de dagevaluatie.

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk?

Jij vult de gegevens in, nadat je op “start nu” hebt geklikt. Daarna krijg je van ons een opdrachtbevestiging. Wanneer je deze accepteert sturen we je nog 1 mail met benodigdheden (meestal toegang tot programma’s.) We stellen de koppelingen in, sturen een “afgerond-mail” en vervolgens krijg je iedere maand een rapportage-update.

Waarom laat ik mijn werknemer dit niet zelf bepalen?

Dit systeem helpt werknemers (en jezelf) om te werken aan de 3 “high impact” taken. Oftewel de taken die jouw bedrijf daadwerkelijk verder helpen. De methode is samengesteld door Productiviteitsexpert Chris Baily.

Wij gebruiken dit ook zelf in de praktijk en het helpt de “lage-impact” / “support”-taken te verminderen met meer dan 30%

Wat zijn low-impact taken?

“Low-impact taken” zijn taken, die nodig zijn, maar weinig bijdragen aan de productiviteit. Emails beantwoorden zijn hier een voorbeeld van. “High-impact taken” daarentegen zijn taken waar het bedrijf direct baat bij heeft. Bij een klant langsgaan om een product te verkopen bijvoorbeeld.

Waarom moet mijn medewerker zijn taken invoeren?

Je medewerker weet wat ie allemaal moet doen. Wij kunnen met dit systeem helpen, waar jij het meeste aan hebt.

Waarom maandelijks betalen?

We snappen dat je het liefst 1 keer betaalt en “that’s it.” Toch hebben wij gekozen voor een maandelijks bedrag, omdat programma’s snel veranderen en daar moet jij niet de dupe van zijn. We willen je iets leveren dat blijft werken en daarom onderhouden we dit + de licenties zijn vaak maandelijks terugkerend. 

Is dit niet gewoon overbodig?

Ja, in een ideale wereld, waarbij elke werknemer 100% productiviteit zou scoren, wel. Helaas is geen enkele persoon 100% productief (volgens onderzoeken is dit eerder 5%-10%). Hier helpen wij 15%-20% van te maken.

Andere templates

Service verbetering

Je klant heeft geen enkele onduidelijkheid meer en kan voortdurend zijn feedback geven.

Secretariële ondersteuning

Afspraken, registraties maken, etc. Je digitale tools doen het allemaal!

Orderprocessen

Je klant klikt op 1 link, (her)bestelt in 10 seconden en het staat meteen in jouw systeem.

Klantverhalen

“Jeasy heeft mij ontzettend geholpen met het automatiseren van mijn bedrijf. Ik was op zoek naar een simpel CRM voor mijn uitzendbedrijf en had een paar weken later een compleet geautomatiseerde business, met tools waar ik nog nooit van had gehoord!”

“Adviezen van Jeasy zijn scherp, duidelijk en to-the point”

“We hoeven niks meer te doen. Ongelofelijk dat we vroeger zoveel tijd verspilden!”

Automatiseer je bedrijf met 1 klik op de muis.

Heb je nog vragen?

Stuur ze door via onze chat!