Verkoop-ondersteuning

Categorie Verkoop & marketing

Van verkoop-administratie naar afspraken 

Verkopers zijn sterren in het menselijke aspect. Het registratie- en papierwerk daar besteedt men liever geen aandacht aan. Krijg een geautomatiseerd systeem, waarmee de verkoper 0 extra tijd kwijt is aan dit werk en jij wel de benodigde informatie krijgt. 

Dit kost je nu €11.760 p.j.

Stel dat iemand nu 1 dag per week aan deze administratie werkt, met een bruto uurtarief van 35 euro. Dan kost dit je excl. licenties 11.760 euro per jaar!

Jeasy automatiseert dit vanaf €65 p.m.

Incl. licenties, excl. btw.

Je krijgt hiervoor

Inhoud template

  • 1 afspraak-tool die gesynchroniseerd is met een agenda
  • 1 verkoopscan 
  • 1 database voor verzamelen, sorteren en verwerken leads
  • Automatische email cyclus met eerste resultaten
  • Persoonlijk gegenereerde presentatie

Veelgestelde vragen

Hoe gaan jullie te werk?

Jij vult de gegevens in, nadat je op “start nu” hebt geklikt. Daarna krijg je van ons een opdrachtbevestiging. Wanneer je deze accepteert sturen we je nog 1 mail met benodigdheden (meestal toegang tot programma’s.) We stellen de koppelingen in, sturen een “afgerond-mail” en vervolgens krijg je iedere maand een rapportage-update.

Kan een klant zomaar mijn agenda vol plannen?

Nee, je kunt zelf altijd aangeven, welke dagen en tijden je wel of niet beschikbaar bent. Ook als dit een spontane vrije dag is.

Ik wil geen standaardpresentatie!

De presentatie wordt automatisch gegenereerd, maar de resultaten en teksten zijn compleet aangepast naar jouw klant. Zo kun je een persoonlijke presentatie afleveren, zonder extra werk.

Kan ik in de database zelf aanpassen?

Voor het grootste deel wel, er zijn een aantal dingen die je beter niet kunt aanpassen, maar dat leggen we je duidelijk van te voren uit. De database ziet er niet uit als een IT programma en kun je zelf makkelijk aanpassen.

Waarom maandelijks betalen?

We snappen dat je het liefst 1 keer betaalt en “that’s it.” Toch hebben wij gekozen voor een maandelijks bedrag, omdat programma’s snel veranderen en daar moet jij niet de dupe van zijn. We willen je iets leveren dat blijft werken en daarom onderhouden we dit + de licenties zijn vaak maandelijks terugkerend. 

Kan ik de tool aanpassen?

In overleg maken we de tool en die kun je tot het laatst toe goedkeuren, daarna kunnen we op verzoek (en zonder extra kosten) aanpassingen voor je maken.

Passende templates

Verkoop ondersteuning

De presentatie, scans, follow-ups en offertes zijn al gemaakt en persoonlijk. 

Overzichtsdashboard

Houdt alles in de gaten, maar wees er niet druk mee, dankzij 1 simpel dashboard. 

Kandidatenwerving

Start gelijk met het werven van kandidaten, gemakkelijk via de website en simpel te volgen in de database.

Klantverhalen

“Jeasy heeft mij ontzettend geholpen met het automatiseren van mijn bedrijf. Ik was op zoek naar een simpel CRM voor mijn uitzendbedrijf en had een paar weken later een compleet geautomatiseerde business, met tools waar ik nog nooit van had gehoord!”

“Adviezen van Jeasy zijn scherp, duidelijk en to-the point”

“We hoeven niks meer te doen. Ongelofelijk dat we vroeger zoveel tijd verspilden!”

Automatiseer je bedrijf met 1 klik op de muis.

Heb je nog vragen?

Stuur ze door via onze chat!