Spring eruit als marketing bureau en

bespaar tijd met het instellen van analytics

Jeasy is een simpel doeltreffend dashboard over de prestaties van websites & webshops, advertenties en geeft simpel toe te passen tips om verbeteringen aan te brengen.

Jeasy App - Dashboard

Onze klanten:

Marketing Analytics in 2020; ingewikkeld en een hoop onnodige data

Het kost een hoop tijd om events en interacties op de website in te stellen, er is een enorme leercurve (of je hebt een developer nodig) en vervolgens ben je uren bezig om de data uit andere (social media) kanalen te vergelijken met de website data om tot conclusies te komen.


Google Analytics Nightmare

Chiel is enthousiast!

Ik probeer altijd op meerdere marketingstrategieën in te zetten. Een aantal blogs, een kleine mailing en een kleine social media campagne. Met Jeasy Dashboard kan ik nu tot op de euro zien wat mijn inspanningen mij écht opleveren. Vanaf het begin kan ik slim mijn budgetten en uren besteden, naar wat wél en niet werkt.

Chiel Baauw – Directeur – The New Standard

Jeasy; Alle marketing analytics in 1 simpel dashboard

Krijg alle data die je nodig hebt om beslissingen te maken over website optimalisatie, zie precies waar de conversies vandaan komen en welke kanalen daaraan bijdroegen.


Whitelabel optie? Dat kan!

Ad Campagnes - Jeasy App
Jeasy App - graphic Doelen

Alle conversie data zonder hulp van developers of andere technische kennis

Jeasy is een fantastische tool, wanneer je alle conversie data wil meten en geen beschikking hebt tot een developer. Met een simpele plugin haal je alle data uit de website zonder gedoe. 


Krijg iedere dag een duidelijk overzicht waar de focus op ligt

Jeasy haalt alle onduidelijkheden weg die je in Google Analytics vindt en geeft je inzichten waar je gelijk actie op kunt ondernemen. Zo weet je iedere dag precies wat je te doen staat (en ook hoe, dankzij de bijgevoegde adviezen met stappenplan.)


Adviezen voor Ecommerce

Jaap is enthousiast!

Ik heb nu van Jeasy App een simpel doeltreffend dashboard over de prestaties van mijn webshop, advertenties en krijg simpel toe te passen tips om verbeteringen aan te brengen als daar noodzaak voor is. Ik krijg hulp als ik het zelf niet snap. Het gaat me zeker helpen doelgerichter mijn webshop te optimaliseren en meer omzet te genereren

Jaap Schuddeboom – Eigenaar – Levennahetleven.nl

Bespaar iedere dag een hoop tijd met het maken van rapportages

Vòòr 15 september 2020 is Jeasy App verkrijgbaar voor de speciale Beta-prijs van €29,95 p.m.

Wees er dus snel bij! Deze prijs blijft voor beta-aanmelders ook na 15 september gelden.

Maandelijks opzegbaar

Nederlandse klantenservice

Werkt met Google Analytics

Maandelijks opzegbaar

Veelgestelde vragen

Blijft je data beschikbaar na opzeggen?

Ja, je data blijft na het opzeggen in Google Analytics zitten. De data die Jeasy ophaalt verdwijnt dus na opzeggen nooit.

Werkt het met of zonder Google Analytics?

Jeasy App werkt met Google Analytics. Je moet ons eigenlijk zien als de geautomatiseerde analytics professional die Google Tag Manager gebeurtenissen instelt en rapporten bouwt.

Met welke software werkt Jeasy App?

Kun je Google Analytics & Google Tag Manager op je website gebruiken? Dan werkt Jeasy App ook met jouw softwareplatform.

Waar en wanneer kan ik de klantenservice bereiken?

De klantenservice is elke doordeweekse dag bereikbaar van 9-17. Je krijgt als klant een speciale slack inlog, zodat je ons snel een chat berichtje kunt sturen bij problemen of vragen.

Waarom maandelijks betalen?

We voeren maandelijks verbeteringen door aan ons dashboard en aan de analytics implementatie. Google verandert continu en wij zorgen dat dit up-to-date blijft en geven je wekelijks adviezen. Voor onze structurele werkzaamheden vragen we daarom een structurele prijs.

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt opzeggen door een email te sturen naar “info@jeasyapp.com” vermeld in het onderwerp de tekst: “opzeggen”, dan handelen wij de boel verder af.

Is Jeasy App alleen voor webwinkels?

Beslist niet! Jeasy App heeft 2 dashboards.

  1. Speciaal voor websites die leads via de website proberen te krijgen. (Denk aan dienstverleners, restaurants of andere B2B bedrijven.)
  2. Speciaal voor websites die via de website online verkopen. (Dit zijn de webwinkels en webshops.)
Wij zitten in het hoger segment en zijn geen standaard webshop, zijn die adviezen ook voor ons nuttig?

Jazeker! Aan het begin krijg je een korte vragenlijst, waarin je deze informatie kunt invullen. Op basis van deze informatie filteren we de adviezen en combineren we ze met je data om de beste adviezen voor jouw bedrijf te genereren (die dus compleet anders zijn dan een webshop in het lage segment.)