Over Jeasy

”Kleine zelfstandigen werken zich suf door onderbezetting en handmatige werkzaamheden. Zij hebben weinig tot geen zicht op de uitweg die technologie hierin kan bieden. Door deze inefficiënte manier van werken verliezen zij niet alleen tijd en geld, maar ook langzaam de passie en drive waarmee hun avontuur ooit begon.

Dat is dan ook de reden dat ik Jeasy ben begonnen. Wij bieden effectieve en efficiënte technologische oplossingen om niet alleen omzet en tijdbesparing te realiseren, maar om ook juist die passie en drive, die zo kenmerkend is voor de kleine zelfstandige, levend te houden.”

Van ingewikkelde automatisering naar simpele toepassing

Automatisering voor iedereen zonder IT’ers

Sinds het ontstaan van Jeasy zijn we gefascineerd door het slim automatiseren. Er was een probleem dachten we. We hadden erg weinig programmeer capaciteit. Bleek dit een probleem? Absoluut niet! Sterker nog, het werd onze kracht!

Automatisaties binnen een week, zonder bugs en tegen een fractie van de programmeer prijs. 

Onze Missie

Als ondernemer wil je bezig zijn met mensen, met je product en niet met programma’s waar een fout in zit of niet werken. Je wil een efficiënte organisatie zijn, die het klanten makkelijker en beter maakt. Wij helpen je daarin, met onze slimme programma’s.

Onze Visie

Technologie wordt als factor in het werkveld steeds belangrijker en het verandert ook steeds. Wij zien dat kleine ondernemers vaak niet meekomen, omdat het teveel kennis en expertise vraagt.

Online formulieren

taken bespaard

werkdagen bespaard

Interesse?

Plan een gratis workflow sessie en vind nieuwe mogelijkheden.

Het voordeel van Jeasy 

Wij bieden de garanties die geen enkel ICT-bureau kan bieden. 

14 Dagen Uitproberen

Hulp In Eigen Taal

Op-Maat-Aangepast

Makkelijk Te Gebruiken

Weet Wat Je Koopt

0 Extra Kosten