Jeasy; Slimmer, Simpeler en Sneller.

Jeasy is gestart om de kloof tussen ICT en Business te verkleinen door ‘schijnbaar’ grote problemen

met een paar slimme tools en data op te lossen.

Slimmer

Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden. Er zijn genoeg slimme tools die je helpen om hetzelfde werk beter te doen in minder tijd. En in tijden waarin arbeid de grootste kostenpost is, vinden we het ook belangrijk dat mensen zich niet bezighouden met ‘onzinnige’ handmatige taken.

Simpeler

De kloof tussen de technologische elite (mensen met een IT achtergrond) en de rest van wereld wordt een steeds groter wordend gat. Wij vinden het belangrijk dat iedereen weer mee kan doen aan de wedstrijd zonder al te grote beperking. Software moet weer simpel en makkelijk zijn; Just Easy

Sneller

De klant wil niet meer dagen op een order wachten of 10 documenten invullen om een akkoord te krijgen. Klanten zijn niet meer merk loyaal, maar gemak loyaal. Het bedrijf dat klanten wint is het bedrijf dat het zijn klanten het makkelijkst maakt. Het probleem is alleen dat de kennis mist om dit toe te passen.

Just easy; Jeasy.

Ons A-Team

Tom Vink

Growth / No-Code / Analytics


Bedrijven helpen groeien door te focussen op datgene wat het verschil maakt. Ik kan mij enorm frustreren over inefficiëntie en langzame processen. Gelukkig is het bij Jeasy iedere dag het tegenovergestelde!

Fred Roethof

Sales / Strategy / Finance


Fred Roethof, ondernemer, zette de afgelopen jaren diverse bedrijven zoals Superp en ITrainee. Is naast ondernemer ook bedrijfsadviseur en investeert in startups.

Manon Marbus

UX / UI / Branding


Ik geloof dat de juiste branding de ideale klanten aantrekt. En als je dan ook nog eens weet hoe je de juiste klanten kan bereiken doormiddel van de juiste marketing tool (zoals Jeasy), dan zit je goed. Zo simpel kan het zijn.

Kennismaken?

Plan een belafspraak met Tom om meer te leren over Jeasy