Leadgeneratie met Airtable

Maak Leadgeneratie super simpel met Airtable

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Je bent A-technisch, hebt geen budget en wilt toch een content slot op je website voor nieuwe leads. Lees dan dit artikel!

Meer leads makkelijker verzamelen met een Contentslot

Eigenlijk is het Contentslot 1 van de oudste tactieken die gebruikt wordt om leads te verzamelen, maar wanneer je dit goed aanpakt werkt het nog steeds! Het probleem is alleen dat je zelf als marketeer of eigenaar niet ‘effe’ snel zoiets kan maken en op je website kan zetten. 

In het onderstaande filmpje los ik dit compleet voor je op!

Maar eerst…

Airtable is jouw nieuwe Excel en Database

Database klinkt al meteen alsof het moeilijk wordt. Integendeel! Airtable vind ik 100x simpeler dan Excel. Het heeft namelijk de kracht van Excel, maar het scheelt een hoop gedoe door het Database gedeelte.

Je kunt dus allerlei velden met elkaar linken en sorteren en filteren, zonder dat al je rijen door de war raken. “Trust me, I’ve been there…” Daarom ben ik op een gegeven moment overgestapt naar Airtable en wat was dat een verademing.

Content slot in 7 minuten en 0 code na deze Airtable Demo.

Wil jij meer van dit soort filmpjes en tips ontvangen? 

Meld je aan via dit onderstaande Airtable Formulier en ik zet je op de lijst.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.0.9″][et_pb_column _builder_version=”4.0.9″ type=”4_4″][et_pb_code _builder_version=”4.0.9″ hover_enabled=”0″][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]