Airtable Geschiedenis – History

Je hebt iets aangepast in Airtable en bent op zoek naar de knop om het te herstellen. Dan is er goed nieuws en slecht nieuws. Je hebt geen revise knop die direct de informatie terugzet, maar je kunt wel de history terug zien.

Klik op een cel die je wil aanpassen en klik op de “spatie” van je toetsenbord. Je ziet nu rechts de knop van de geschiedenis staan.

Je ziet nu alle acties die ondernomen zijn ook al zijn ze gemaakt door een API. (Integratie met Zapier bijvoorbeeld.)