Zapier Starten – Data naar Airtable

Formulier met Aanmeldingen

Formulier met Aanmeldingen Je hebt een formulier met aanmeldingen, resultaten en/of antwoorden.

Je hebt een formulier met aanmeldingen, resultaten en/of antwoorden.

Zap maken

Zap maken Ga naar Zapier.com en maak een ZAP aan. In deze demo gebruiken we Typeform als punt waar de data vandaan komt.

Ga naar Zapier.com en maak een ZAP aan. In deze demo gebruiken we Typeform als punt waar de data vandaan komt.

Kies een account

Kies een account Voeg een account toe om te gebruiken

Voeg een account toe om te gebruiken

Kies formulier

Kies formulier Kies het bijbehorende formulier, waarvandaan je de informatie wilt ontvangen.

Kies het bijbehorende formulier, waarvandaan je de informatie wilt ontvangen.

Actie Stap maken

Actie Stap maken Kies een tweede programma waar je de data naartoe stuurt.

Kies een tweede programma waar je de data naartoe stuurt.

account en actie instellen Airtable

account en  actie instellen Airtable Voeg weer een account toe en selecteer de actie create record. De data wordt nu een nieuwe rij in airtable.

Voeg weer een account toe en selecteer de actie “create record.” De data wordt nu een nieuwe rij in airtable.

Base + Table kiezen

Base + Table kiezen Kies de Base waar de data naartoe moet en selecteer de table (tabblad in airtable)

Kies de Base waar de data naartoe moet en selecteer de table (tabblad in airtable)

Synschroniseer velden

Synschroniseer velden De velden worden automatisch ingeladen en je kunt de antwoorden synschroniseren met de airtable kolommen.

De velden worden automatisch ingeladen en je kunt de antwoorden synschroniseren met de airtable kolommen.

Afronden

Afronden Klik op Test & Continue om te zien of alles goed gaat.

Klik op “Test & Continue” om te zien of alles goed gaat.