Web clipper Gebruiken in Airtable

Block aanmaken

Block aanmaken Klik rechtsboven op Blocks

Klik rechtsboven op “Blocks”

Selecteer Web Clipper

Selecteer Web Clipper Klik bij Web clipper op Add

Klik bij “Web clipper” op “Add”

Geef Clipper een Naam

Geef Clipper een Naam Maak een naam aan voor je clipper.

Maak een naam aan voor je clipper.

De Clipper in je Chrome Extensies

De Clipper in je Chrome Extensies Je Clipper verschijnt automatisch, mits je de chrome extensie hebt geïnstalleerd.
Je kunt de Clipper op elke pagina openen, door op de chrome extensie icon van Airtable te klikken.

Je Clipper verschijnt automatisch, mits je de chrome extensie hebt geïnstalleerd.

Je kunt de Clipper op elke pagina openen, door op de chrome extensie icon van Airtable te klikken.

Velden veranderen

Velden veranderen De velden zijn gekoppeld aan je airtable. Wanneer je een attachment veld hebt dan kun je ook plaatjes verwerken met je clipper.

De velden zijn gekoppeld aan je airtable. Wanneer je een “attachment” veld hebt dan kun je ook plaatjes verwerken met je clipper.

Default Value aanpassen

Default Value aanpassen De Default Value is een extra handigheid. Wanneer je tekst geselecteerd hebt, dan zet de web clipper deze tekst automatisch in het veld neer.
Zelfs dat hoef je niet te copy & pasten.

De Default Value is een extra handigheid. Wanneer je tekst geselecteerd hebt, dan zet de web clipper deze tekst automatisch in het veld neer.

Zelfs dat hoef je niet te “copy & pasten.”

Block verwijderen

Block verwijderen Je kunt een block verwijderen door op de naam web clipper te klikken en delete block te selecteren.

Je kunt een block verwijderen door op de naam “web clipper” te klikken en “delete block” te selecteren.

Clip verwijderen

Clip verwijderen Je kunt een Clip verwijderen door er daarna op te klikken en het blok te verwijderen. Klik heel simpel op remove clip action.

Je kunt een Clip verwijderen door er daarna op te klikken en het blok te verwijderen. Klik heel simpel op “remove clip action.”