Calendly ins-and-outs

Maak een account aan

Maak een account aan Je ziet onder je naam een link, dit is de link die je kunt delen met anderen.

Je ziet onder je naam een link, dit is de link die je kunt delen met anderen.

afspraken verbergen van je pagina

afspraken verbergen van je pagina Sommige afspraken wil je alleen met familie maken. Deze kun je verbergen van je zakelijke pagina.

Sommige afspraken wil je alleen met familie maken. Deze kun je verbergen van je zakelijke pagina.

Verbergen van een afspraak

Verbergen van een afspraak Door op het event naar de afspraak details te gaan en hide event aan te klikken, wordt het automatisch verborgen.

Door op het event naar de afspraak details te gaan en “hide event” aan te klikken, wordt het automatisch verborgen.

Event aanmaken

Event aanmaken Klik op + New Event Type om een afspraak aan te maken.

Klik op “+ New Event Type” om een afspraak aan te maken.

Eventdetails

Eventdetails Vul je naam

Vul je naam

Locatie invullen

Locatie invullen
 Locatie in, dit kan ook een virtuele locatie zijn.

Locatie in, dit kan ook een virtuele locatie zijn.

Beschrijving en link

Beschrijving en link Vul een beschrijving in, kies een naam voor de link en kies een kleur.

Vul een beschrijving in, kies een naam voor de link en kies een kleur.

Tijd aanpassen

Tijd aanpassen Pas de tijd aan, door bij custom min een aantal minuten op te geven.

Pas de tijd aan, door bij “custom min” een aantal minuten op te geven.

Duur van agenda

Duur van agenda
 Je kunt een vaste dag voor het hele jaar opgeven, maar soms wil je dat iemand niet verder dan 2 of 3 weken van te voren boekt. Dit kun je instellen met de availability optie.

Je kunt een vaste dag voor het hele jaar opgeven, maar soms wil je dat iemand niet verder dan 2 of 3 weken van te voren boekt. Dit kun je instellen met de “availability” optie.

Oneindig vooruit plannen

Oneindig vooruit plannen Je kunt dus instellen dat iemand 2 jaar voorafgaand aan de afspraak een evenement kan inplannen.

Je kunt dus instellen dat iemand 2 jaar voorafgaand aan de afspraak een evenement kan inplannen.

Pas tijden aan

Pas tijden aan

Dagen vrijhouden

Dagen vrijhouden Je kunt een bepaalde dag op niet beschikbaar zetten.

Je kunt een bepaalde dag op niet beschikbaar zetten.

Tijd verkorten

Tijd verkorten
 Je kunt ook de tijd verkorten van een tijdsdatum

Je kunt ook de tijd verkorten van een tijdsdatum

Meerdere dagen selecteren

Meerdere dagen selecteren Selecteer meerdere dagen die aan een bepaalde criteria voldoen.

Selecteer meerdere dagen die aan een bepaalde criteria voldoen.

Extra details

Extra details Onder het event kun je extra details aanpassen, zoals de vragen notificaties, bevestigingspagina en eventueel betalingen.

Onder het event kun je extra details aanpassen, zoals de vragen notificaties, bevestigingspagina en eventueel betalingen.

Extra vragen aanmaken

Extra vragen aanmaken
 Klik op invitee questions en maak vragen aan die je nodig hebt voor extra informatie.

Klik op “invitee questions” en maak vragen aan die je nodig hebt voor extra informatie.

Notificaties

Notificaties Hier kun je de reminders en instellingen voor je agenda bewerken.

Hier kun je de reminders en instellingen voor je agenda bewerken.

Automatische follow-up instellen

Automatische follow-up instellen Je kunt een email follow-up instellen door de knop aan te klikken en vervolgens kun je op personalize klikken.

Je kunt een email follow-up instellen door de knop aan te klikken en vervolgens kun je op “personalize” klikken.

Verstuurmoment follow-up aanpassen

Verstuurmoment follow-up aanpassen Je kunt de verstuurmoment van de follow-up aanpassen door op hour(s) after te klikken.

Je kunt de verstuurmoment van de follow-up aanpassen door op “hour(s) after” te klikken.

Afspraaknaam aanpassen

Afspraaknaam aanpassen
 Wil je iets anders in de agenda hebben staan dan {jouw naam} en {de naam van je gast.} Dan kun je dit aanpassen door te kliken op: Calendar Invitations en vervolgens naar personalize te gaan.

Wil je iets anders in de agenda hebben staan dan “{jouw naam} en {de naam van je gast.} Dan kun je dit aanpassen door te kliken op: “Calendar Invitations” en vervolgens naar “personalize” te gaan.

Bevestigingspagina

Bevestigingspagina Wil jij een bedanktpagina instellen of gelijk de mogelijkheid geven om een vervolg afspraak in te plannen?
Dat kan door de instellingen van de bevestigingspagina aan te passen.

Wil jij een bedanktpagina instellen of gelijk de mogelijkheid geven om een vervolg afspraak in te plannen?

Dat kan door de instellingen van de bevestigingspagina aan te passen.

Redirect naar Bevestigingspagina

Redirect naar Bevestigingspagina Je kunt iemand die de afspraak heeft ingepland gelijk redirecten naar een speciale pagina op je website.

Je kunt iemand die de afspraak heeft ingepland gelijk redirecten naar een speciale pagina op je website.

Event pagina bekijken

Event pagina bekijken Je kunt je event pagina bekijken door rechtsboven te klikken op view live page

Je kunt je event pagina bekijken door rechtsboven te klikken op “view live page”

Accountinstellingen

Accountinstellingen

Pas je profiel & branding aan

Pas je profiel & branding aan

Verander je calendly link

Verander je calendly link

Integreer met andere apps

Integreer met andere apps Bijvoorbeeld Google Analytics

Bijvoorbeeld Google Analytics

Zapier integratie

Zapier integratie Klik op Zapier en volg de stappen in Zapier.

Klik op Zapier en volg de stappen in Zapier.